Audi 80 5GA 004 397-00De regelunits van het cruise control systeem geven regelmatig storingen en raken defect.

Veel voorkomende storing zijn, cruise control (cc) valt spontaan uit of komt niet op, cc kan de snelheid niet vast houden, cc blijft gas geven, of de snelheid is niet stabiel en gaat op en af.

De uitval problemen kunnen ook veroorzaakt worden door b.v. slechte schakelaars (rem, koppeling en de aan/uit knop), deze dient u ook als eerste te controleren.

Vult u aub onze reparatie aanvraag in en u krijgt binnen 24 uur een offerte (vrijblijvend) voor test en reparatie van uw cruise control regelunit. We kunnen deze units ook uit voorraad leveren. Op alle reparaties en leveringen zit 1 jaar garantie.

We bieden ook een Online Diagnose service aan voor als u niet (zeker) weet waarom de cruise control niet functioneert. We helpen u met analyseren van de meetresultaten om de fout te vinden. De kosten van deze service bedragen 60 EUR. 

 

Op ons Youtube Kanaal kunt u van een aantal verschillende modellen de uitbouw procedure vinden. De video is bedoeld als leidraad en gebruik is uiteraard voor eigen risico! Het beste kunt u de uitbouw door de vakman laten doen.

 

Audi ca 1995 ~ 1999: http://www.youtube.com/watch?v=Ri09EsJF5OM

 

Voor verdere informatie kunt u graag contact opnemen met ons. Wanneer u een email stuurt dient u wel eerst onze reparatie aanvraag in te vullen (zonder verdere verplichtingen) anders kunnen we uw email helaas niet beantwoorden.


For more information please contact us. If you want to place an order please fill in our repair request and you will receive within one working day a quote for the repairs.