Klant Reacties 2016 


Goedenavond Ad,
Ik heb afgelopen zaterdag de unit gemonteerd. Deze is perfect! Bedankt voor de service en de snelle oplossing. Daar zouden mensen een voorbeeld aan kunnen nemen. 
 
Tot de volgende keer!
 
Met vriendelijke groet,
 
Roy A.

beste,bij deze hartelijk dank voor de herstelling wagen rijd als nieuw.

ikzelf werk in een officiele mercedes garage en heb uw gegevens al doorgegeven aan klanten van ons die oldtimers hebben lopen met regelmatig zulke problemen.

m.v.g


Geachte heer, Ad van Dijk,
 
Ik heb de module heden ontvangen en weer bevestigd. Per direct was de storing verholpen, zonder te rijden.
 
Ook de hele dag gereden en hij doet het weer als vanouds.
 
Vriendelijk bedankt.
 
Met een vriendelijke groet,
 
Alwin A.

Hoi Ad, 
 
Alles dik voor mekaar. van mogen op weg naar de BMW dealer gebeurde op eens het wonder. toch nog is een paar keer goed in de remmen gegaan en opeens de beide lampjes ASC en ABS uit.  toch maar laten uitlezen en ja hoor helemaal als nieuw. Geen foutmeldingen meer en alles werkt naar behoren. jullie hebben mij 2000 Euro bespaard die ze mij bij BMW lichter wilden maken.  bedankt voor de super snelle service en het knappe  werk. Je bent een held. haha

Hallo, nogmaals bedankt voor de snelle service. Dinsdag middag de unit terugezet en volgende dag 600 km gereden en heel veel plezier van gehad dat de cruise control  weer werkt, super!

Met vriendelijke groet, Remco


Beste Ad,
 
Ecu unit ontvangen en inderdaad probleem is opgelost.
 
Met vriendelijke groet,
 
Roy

Beste heer Van Dijk,

De regelunit is inmiddels ingebouwd en alles werkt weer zoals het hoort. Bedankt voor de snelle service!

Groet,
Dick van W.


Dag Heer,

De ECU ingebouwd en nu ruim een week en enkele honderden kilometers verder.

De auto rijd uitstekend en er zijn geen storingen meer aanwezig en/of tevoorschijn gekomen.

Ik hoop dat alles zo blijft, mochten er uiteindelijk tot weer storingen de kop op steken dan stel ik op de hoogte.

Tot nu toe niets anders dan tevredenheid.

M.vr.gr

René B.

Geachte,
 
De stuurdoos is gemonteerd en de tempomat werkt opnieuw goed.
 
Mvg
 
Wim D.
Zaakvoerder
Garage D.

Hallo Ad

Gisteren unit binnen gekregen en gelijk gemonteerd,cruisecontrol werkt werkt weer goed
Getest .
Bedankt voor je advies en oplossing.

Gr RUUD W.

hallo mensen .
 
eerst wil ik u bedanken dat u het gasklephuis in u vakantie hebt hersteld.
helemaal top dat is pas service .
het gasklephuis is al weer terug gezet in de auto en hij loopt weer als nieuw.
geen storingen meer .
dit is beter dan een nieuwe kopen de kosten zijn dan een stuk lager  en op het einde van de rit loopt de auto weer super.
ik ga zeker meer gebruik maken van jullie service. 
 
top mensen hier kan de renault garage nog wat van leren
 
met vriendelijke groet A M.

Geachte,
 
Ik kreeg vrijdagavond ook bericht dat mijn pakje was toegekomen.
Door het weekend en de daarop volgende feestdag (OLVrouw Hemelvaart) was de Pitstop gesloten en heb ik het vandaag gaan ophalen.
Alles in orde dus.
Mijn verontschuldigingen omdat ik het naar een verkeerd adres had gestuurd;
In België is er een spreekwoord: "Haast en spoed is zelden goed"
In mijn haast eind juli om het onderdeel toch maar zo vlug mogelijk bij U te krijgen, had ik het verstuurd voordat ik de defectnota had ingevuld; vandaar de vergissing dus.
Hartelijk dank omdat U het in uw vakantieperiode toch nog hebt willen herstellen en ook voor de vele nuttige informatie die U mij bezorgd hebt.
Ik zal U en uw firma dan ook graag en met overtuiging aanprijzen aan allen die ik ontmoet en ook met dergelijke problemen geconfronteerd worden.
 
Vriendelijke groeten
 
Marcel S.
België

pompsturingsmodule Ford Focus .

Bedankt voor de snelle reparatie ( vlak voor jullie verlof ) De auto gaat terug prima . Dank U voor uitzonderlijke prima servis en bereidwillige ondersteuning en raadgeving bij hermontage .

Groetjes voor het ganse team vwg T. Dirk (een heel tevreden klant)

België

Goedemiddag Ad,
 
Ik wil je nog even laten weten dat de ecu goed is gerepareerd.
Het was weer terug zetten, starten en lopen.
 
Dank je wel voor je snelle en goede service.
 
Gr. John V.

Hallo Ad,
 
Wij hebben de unit binnengekregen en inmiddels heeft de dealer hem teruggeplaatst op de brandstofpomp. De auto loopt weer! De eerste 40 KM met het vernieuwde stuurapparaat weer afgelegd als vanouds. Wij zijn erg tevreden over de snelle en correcte afhandeling van onze aanvraag! Het heeft geen dag langer geduurd dan noodzakelijk en dat is toch wel heel fijn wanneer je, zoals wij, met je bestelauto veel werk doet!
 
Bij deze reparatie zit een klein verhaaltje. De Opel dealer (R. uit S.) die de auto uitgelezen heeft, kwam met de foutcode en de boodschap dat een reparatie €1300,00 zou gaan kosten (reparatie met nieuwe onderdelen). Heel veel geld voor een auto van 12 jaar oud. Op de vraag of er alternatieven zijn, hadden ze geen antwoord. De opties revisie en/of een tweedehands stuurapparaat zijn niet genoemd. Hierna ben ik zelf gaan Google'n naar informatie en zo op een forum terecht gekomen waarin revisie werd genoemd en uiteindelijk op uw YouTube kanaal en later uw website.
Pas bij extra navraag bij de dealer en overleg werd uitgelegd dat we bij een tweedehands onderdeel wel een pincode moesten hebben, ofwel, de ervaring met tweedehands was er wel!
 
Uiteindelijk is op ons verzoek het stuurapparaat verwijderd zodat we het naar jullie op konden sturen. Nu na terugplaatsing hebben we meer dan 1100,00 minder betaald dan de geraamde kosten. U begrijpt. de dealer was niet helemaal enthousiast over het feit dat wij zelf een oplossing hebben gevonden. Wel waren ze ERG nieuwsgierig naar de naam van jullie bedrijf, deze hebben we dan ook gegeven. Ik hoop dat dit voor jullie wellicht in de toekomst nieuwe klandizie oplevert! De dealer heeft ons goed geholpen, alleen het feit dat ze in eerste instantie niet verteld hebben over alternatieven knaagt een beetje. Dit wilde ik in ieder geval met u delen, ik hoop dat zij, mochten ze gebruik maken van uw service, fair blijven naar hun klanten (zeker in de prijs!).
 
Een goed weekend gewenst!

Met vriendelijk groet,

Marjon S.

Geachte heer van Dijk,
 
Ik heb de ABS unit terug geplaatst en hij werkt perfect.
Een zucht van verlichting, want volgende staat gepland om een rit door de Alpen te maken.
 
M.v.gr.
 
Jos van C.

Hallo Ad,
 
Ik wil gewoon even melden dat de klep die jullie vervangen hebben voor mijn SL560 perfect werkt ! Ik ben heel tevreden van jullie service en wil er zeker in de toekomst nog beroep op doen.
 
Ik heb gisteren even een nieuwe reparatievraag ingediend inzake een ECU voor mijn SL560. Hij is 2x gestart en daarna niet meer. Blijkbaar is de stroom welke door de EHA drukregelaar loopt continue 70mA terwijl deze moet zakken naar 10mA a 15mA ..  mijn garagist denkt dat het probleem bij de ECU ligt..
 
Kunnen jullie deze ook nakijken? Of moet ik op ebay gaan zoeken naar dit component .. (want je kan ze moeilijk vinden) …
 
Alvast bedankt voor je antwoord.
 
m.v.g.
Frank A.
België

Abs pomp in goede orde ontvangen gemonteerd en op de auto getest alles functioneert naar behoren.

T. van der W.
Beste,
 
ik heb mijn Cruise control geinstalleerd : hij werkt perfect ! Mijn dank voor de zeer snelle afhandeling ! Zeer goed werk geleverd !
 
Een kleine opmerking (aan uw webmaster ? ). 
Na het invullen van mijn gegevens via uw website, krijg ik daaropvolgend een antwoord van u met o.a. een verzoek tot betaling en het opsturen van de cruise control. Op zich niets mis mee, maar ...  uw antwoord komt van een Gmail-adres. Dit doet bij mij direct een alarm afgaan : misschien was de website wel een phishing ?  Ik zou veel meer vertrouwen hebben indien uw mail-adres vanuit hetzelfde domain zou komen als uw website, ipv een Gmail adres. Bovendien gaat het hier om een gewone overschrijving (dit is oncontroleerbaar... en een veelgebruikte truuk door oplichters) , daar waar een transactie via Ogone of Paypal toch wel als veilig kan worden beschouwd.  Inderdaad, hieraan zijn enige kosten verbonden, maar het zou de klant een veel veiliger gevoel geven... denk ik.
 
Bedank & met de beste groeten,
 
Philip Van R.
België


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

hoi Philip,
 
We realiseren ons heel goed, dat een ecu-nl adres meer vertrouwen/professionaliteit uitstraalt, maar gmail werkt erg fijn met terug zoeken van klantgegevens en heeft ook een veel beter spam filter. Dat we in voren laten betalen doen we gewoon omdat dit ons achteraf geen werk geeft om rekeningen betaald te krijgen wat soms zelfs meer tijd vergt anders, om achter rekeningen aan te lopen, dan de reparatie zelf, en dan heb ik het nog niet over de ergernis die het geeft. Het is helaas niet anders men betaald veeeeel sneller/beter als je dat van te voren laat doen.
 
Paypal is erg duur in gebruik en administratief een puinhoop om mee te werken, dat bieden we wel aan maar rekenen dan 6,5% kosten die we grotendeels kwijt zijn aan paypal zelf, dus via de bank is gewoon veel voordeliger en voor ons erg makkelijk.
 
We willen administratief zo weinig mogelijk werk hebben (en helaas heb je dat toch al veel te veel) en kiezen daarom voor deze manier en het zal beslist klanten kosten maar dat is een keuze.

Misschien dat we in de toekomst er nog eens over nadenken wat andere mogelijkheden kunnen zijn, vooral het gmail adres zouden we graag vanaf willen, als we een betere optie zouden hebben. Helemaal kunnen we er toch niet vanaf omdat we dit adres al 10 jaar gebruiken en natuurlijk overal op internet rondzweeft en bekend is bij onze klantenkring.
 
Verder denken we dat klanten vertrouwen kunnen vinden als men googled op onze bedrijfsnaam, je zult dan voornamelijke positieve reacties vinden wat niet het geval zou zijn bij oplichting/bedrog!
 
Bedankt voor de feedback!

Met vriendelijke groet,

Ad van Dijk 

Ad!
 
Hardstikke goed. Auto liep direct goed en geen foutcodes terug gehad.
 
Bart N.

Beste heer van Dijk,
 
Ik baal er ook van maar vind dit wel een erg mooi gebaar van u.
Super bedankt voor deze nette oplossing en jammer dat we het probleem niet hebben verholpen.
 
Groeten Eelco

Beste Ad,
 
Pakketje ontvangen en zojuist de ECU weer gemonteerd. Dat is een priegelklusje met een paar schaafplekken op mijn vingers tot gevolg.
 
Even een testritje gemaakt en alles is weer helemaal zoals het hoort. Super.
 
Dank voor de goede service!
 
Groeten,
Arjen

Goedemorgen,
Eindelijk is het vandaag gelukt om de wagen weer aan het lopen te krijgen.
Hij moest uiteindelijk toch wel even de straat door gesleept worden voordat deze aansloeg, maar nu loopt ie weer goed.
 
Moet wel zeggen dat het weer aansluiten en solderen op de wagen behoorlijk lastig werk is en je veel geduld nodig hebt…hahah maar de volhouder wint uiteindelijk…
 
 
Bedankt voor de goede en snelle service..
Ik zal jullie uiteraard aanbevelen bij andere mensen met dergelijke problemen..
 
BEDANKT!!!
 
Met vriendelijke groet,
Sacha van L.

Goedemorgen,
 
Inmiddels is hij erin geplaatst en hebben we er mee gereden.
Er is tot nu toe geen storing!
Bedankt!
 
Met vr.gr.
Anke van W.

Dat is fijn.
 
Ik heb gister het onderdeel gemonteerd en de motor draait weer mooi toeren. Gelukkig! anders was het zoeken geworden.
 
groet.
S.

Beste,
 
Bedankt voor je snelle en eerlijke antwoord.
Ik onthoud toch uw bedrijf en de correcte service voor in de toekomst …
 
Mvg,
 
Ralph van L.

Hallo Maartje,
 
Nog even een korte terugkoppeling: Module is ontvangen en na het inbouwen zijn de problemen verholpen.
 
Bedankt!
R. 

Hoi Ad,

Bedankt voor de service!!!! Bij bedrijven hier dichter in de buurt kreeg ik alleen we doen niet in aardgas en model onbekend. U was ook niet bekend in deze maar toch bereid dat extra stapje te doen. Complimenten!
 
Met vriendelijke groet,
 
Tonnie N.

Beste Ad,
 
gistermiddag de ecu ontvangen, gisteravond weer geïnstalleerd en vandaag de "proefrit"gemaakt. Hij doet het goed!
 
Groot compliment voor de goede en snelle service. Bedankt!
 
Groeten, Ed de B.

Hallo ECU Repair, beste Maartje.
 
Inmiddels zit de ABS pomp in de auto en werkt alles weer naar behoren.
Bedankt voor de snelle service en prettige samenwerking.
Met vriendelijke groet, kind regards
 
Roy K.

Hallo ,
 
bedankt voor de  snelle service,  alles werkt weer,
 
Gr

Beste ECU
 
De ABS zit er nu een tijdje in en werkt na behoren!
Bedankt voor de goede en snelle service!!
 
 
Mvg
 
B.

Beste Maartje,
 
Graag wil ik jullie laten weten dat alles gelukt is met de unit.
De Ford doet het weer als een zonnetje.
Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle maar ook uitstekende service!
Mocht er ooit nog eens wat stuk gaan aan de Ford of bij iemand anders dan zal ik jullie zeker aanbevelen.
 
Een zeer tevreden klant,
Martin van D.


Beste Maartje,
 
Ik heb de pomp inmiddels weer gemonteerd en hij werkt weer.
 
Bedankt voor de goede zorgen!

Hallo Ad,
 
De auto doet het weer.
Zijn er nog kosten aan verbonden?
De auto heeft ongeveer 45000 km gereden sinds het herstel in 2014.
 
Bedankt voor de reparatie,
 
Kees van D.
>>>>>>>> 
Hoi Kees,
 
Nee we rekenen er geen kosten voor.
 
Had je nog gekeken of de kabels goed geïsoleerd waren? Omdat we geen goede verklaring hebben waarom het onderdeel uitgevallen was.
 
Fijn in ieder geval dat de pomp nu weer goed werkt.
 
g
Ad

Goede morgen.
Hartelijk dank voor uw aanbod zeer goede service, ik ga de ecu opsturen met de gevraagde brief en als u nog iets vind de toyota dealer kan hem programmeren voor een andere auto. Hartelijk dank en ga hem deze week opsturen. Gr R. van B.

Hoi,
 
Gister het pakketje binnen gekregen.
Super... vandaag proberen.
Dank je voor de goede snelle service.
Ik ben zeer tevreden.

Ad,
 
Bedankt voor de snelle afhandeling.
 
MvG
P.

De unit is aangekomen en inmiddels gemonteerd. Alles werkt weer naar behoren.
Groet Juun van D.

Hallo Ad,
 
Bedankt voor de goede service en de klant vriendelijkheid.
Helaas na 3 maanden nog niet het gewenst resultaat.
Heb inmiddels besloten om andere auto aan te schaffen en de Pajero proberen mee in te ruilen.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Edwin B.

Goedemorgen,
 
Gasklep huis doet het weer goed.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ilse H.
Autobedrijf H.

Beste mevrouw Lucassen,
 
De module is gemonteerd en de foutmelding is gelukkig verdwenen.
Nu hopen dat dit zo blijft!
 
Bedankt voor de correcte en snelle afhandeling.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
 
Ing. Stephan G.

Een hele goeie dag,
 
Na een week ermee te hebben gereden doe hij het voortreffelijk.
 
Dank voor de reparatie ervan.
 
Gr. Ruwan C.

Beste
 
Een snelle en goede service.
 
Ik heb de ECU woensdag ingebouwd en ondertussen al zo’n 250km gereden en de foutmeldingen blijven weg .
 
Vriendelijke groeten
Theo De C.

Dag Ad,
 
De pomp staat er op en loopt weer als voorheen. Geen foutmeldingen meer.
Bedankt voor de snelle service.
 
Groeten,
 
Geert D.

Hallo nog super bedankt voor de snelle en nette dienst.
alles werkt weer zo als het moet.
mvg Bart H. ben zeer tevreden

Geachte Maartje Lucassen
 
De module is terug opgebouwd op de pomp en de motor draait terug zoals het hoort .
Bedankt voor de snelle en correcte reparatie van de module en als ik in de toekomst nog eens zo’n gelijkaardig probleem heb zal je me zeker terug horen .
 
Met vriendelijke groet,
Hans S.

Beste Ad,
 
Zojuist heb ik de module gemonteerd en is deze door garage V…. ingelezen en alle storingen zijn verholpen.
 
Groet, E.

Hoi Ad,
 
Vandaag de ECU ontvangen. Wagen draait weer mooi stationair momenteel (nog niet intensief gaan testrijden, maar lijkt toch in orde). Bedankt voor de snelle service.
 
Mvg
Christophe